Despre noi

Home  /  Echipa  /  Despre noi

Despre CB Rally Vest

CB Rally Vest este o echipa de curse fondata in 2011 de catre Cuzma Bogdan si Cornel Gardean. Totul a inceput datorita pasiunii pentru competitii si masini. Am inceput de jos, am concurat in Romania dar de-a lungul timpului am invatat si am devenit mai buni.

Suntem 5 ani mai tarziu si lucrurile sunt diferite. Avem inca un pilot in echipa noastra. Avem masini mai puternice si concuram international. Echipa noastra devine mai mare si mai tare in fiecare zi. Ne place ce facem si vrem sa impartasim povestea noastra cu voi. Urmareste-ne ca sa vezi continut nou in fiecare zi.

Concuram pentru ca avem asta in sange – e pasiunea noastra – deci iubim ceea ce facem si incercam sa fim tot mai buni. Daca ne sustii trimite-ne un mesaj sau da-ne un like. Ne-am bucura sa auzim de la tine.

 • cbrally-slider-1
 • cbrally-slider-2
 • cbrally-slider-3

  Statistici din sezonul trecut

  0Cauciucuri
  0Litri de benzina de curse
  0Cafele consumate la cortul nostru
  0Kilometrii parcursi pana la competitii

  Citeste mai multe despre pilotii nostri. Ce ii face sa conduca atat de repede. Poti vedea mai multe poze cu ei si chiar recordurile care le-au adunat de-a lungul timpului. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

  Piloti

  Trebuie sa vezi masinile noastre. Sunt grozave. Poti vedea poze, date tehnice, modificari. Apasa butonul. Apasa-l. Vezi masinile noastre!

  Masini