Notice: wpdb::prepare was called incorrectly. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 4.8.3.) in /home/sidetrad/cb-rally.ro/wp-includes/functions.php on line 3838
Despre noi – CB Rally

Urmatoarea cursa


Nu mai sunt competitii in acest sezon

Notice: Undefined property: stdClass::$source in /home/sidetrad/cb-rally.ro/wp-content/plugins/custom-facebook-feed/custom-facebook-feed.php on line 1345

Noutati de pe Facebook

Recunoasteri Teliu 2017
Cuzma Bogdan - Ste Beje
Mitsubishi Evo 9 - 740hp@hub

Thanks to Romain Levesque for tune, @BT Performance for parts !

youtu.be/kpcjw7_siy0
... See MoreSee Less

View on Facebook

Despre noi

Home  /  Echipa  /  Despre noi

Despre CB Rally Vest

CB Rally Vest este o echipa de curse fondata in 2011 de catre Cuzma Bogdan si Cornel Gardean. Totul a inceput datorita pasiunii pentru competitii si masini. Am inceput de jos, am concurat in Romania dar de-a lungul timpului am invatat si am devenit mai buni.

Suntem 5 ani mai tarziu si lucrurile sunt diferite. Avem inca un pilot in echipa noastra. Avem masini mai puternice si concuram international. Echipa noastra devine mai mare si mai tare in fiecare zi. Ne place ce facem si vrem sa impartasim povestea noastra cu voi. Urmareste-ne ca sa vezi continut nou in fiecare zi.

Concuram pentru ca avem asta in sange – e pasiunea noastra – deci iubim ceea ce facem si incercam sa fim tot mai buni. Daca ne sustii trimite-ne un mesaj sau da-ne un like. Ne-am bucura sa auzim de la tine.

  • cbrally-slider-1
  • cbrally-slider-2
  • cbrally-slider-3

Statistici din sezonul trecut

0Cauciucuri
0Litri de benzina de curse
0Cafele consumate la cortul nostru
0Kilometrii parcursi pana la competitii

Citeste mai multe despre pilotii nostri. Ce ii face sa conduca atat de repede. Poti vedea mai multe poze cu ei si chiar recordurile care le-au adunat de-a lungul timpului. Tot ce trebuie sa faci este sa apesi butonul de mai jos.

Piloti

Trebuie sa vezi masinile noastre. Sunt grozave. Poti vedea poze, date tehnice, modificari. Apasa butonul. Apasa-l. Vezi masinile noastre!

Masini